Google Adwords

Google AdWords is het advertentieprogramma waarmee advertenties in Google worden opgezet en beheerd. Met AdWords kun je eenvoudig en effectief in de Google zoekmachine adverteren. Je kunt snel je omzet verhogen. Ik help je graag met de inrichting en optimalisatie van alle online campagnes.

Google AdWords

Het rendement van een AdWords campagne is zeer goed meetbaar. Per campagne bewaak ik of zij voldoende verkeer en conversies opleveren. De uiteindelijke waarde van deze conversies zijn uiteraard gerelateerd aan de omzet op een nieuwe klant. Een AdWords campagne kan niet los worden gezien van organische vindbaarheid (SEO). Wanneer AdWords en SEO goed op elkaar zijn afgestemd behaal je het maximale resultaat.

Wil je maximaal rendement uit AdWords advertenties behalen? Met Google AdWords zorg ik voor relevanter verkeer en meer conversies op jouw website. Ook de combinatie met mijn andere online marketing tools, persoonlijke aandacht en kennis verhogen het totale marketing resultaat. Onderstaande vind je mijn aanpak en voorbeeldcases. Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Mijn SEA aanpak

1. Online Quickscan
2. Zoekwoordenanalyse
3. Budget en doelstellingen vaststellen
4. Bepalen zoektermen voor diverse campagnes
5. Opzetten advertenties en campagnes
6. Juiste instellingen in Analytics
7. Meet de resultaten, welke doelstellingen?
8. Adwords Beheer, optimaliseren

2 SEA voorbeeldcases

 
     yumekozacht       

   Logo Succes

Voordelen SEA

BlauwvinkjeJe bereikt alleen mensen die op zoek zijn naar jouw specifieke product of dienst

BlauwvinkjeJe kunt de advertenties bewerken en het budget aanpassen tot dat je de gewenste resultaten krijgt

BlauwvinkjeJe betaalt alleen als iemand klikt op jouw advertentie

BlauwvinkjeJe hebt de mogelijkheid om zeer regionaal gericht te adverteren

Blauwvinkje De ruime mogelijkheden tot het meten, optimaliseren en beheren van jouw AdWords campagne

Uiteraard is elke AdWords Campagne een project op maat en zal ik daarom graag met je om tafel willen zitten om dit verder naar wens uit te werken. 
Klik onderstaande als je meer wilt weten over mijn mogelijkheden of een gratis online scan door mij wil laten uitvoeren?