Gratis online quickscan

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van online marketing gebied? 

Vraag dan gratis een online quickscan aan en laat jouw online activiteiten objectief beoordelen.

 

Ik maak graag een scan van jouw website op basis van een eerste indruk. Ik beoordeel websites op criteria als SEO, design, gebruiksvriendelijkheid, content, conversie, techniek, etc. Ik koppel direct enkele concrete verbeterpunten terug. Zo krijg je een goed idee van mijn manier van werken en de te volgen stappen. Ook kan ik Google Ads campagnes, social media uitingen voor je doornemen.

Wil je ook een online quickscan laten uitvoeren op jouw online marketing activiteiten? Neem dan contact met mij op om van tevoren af te stemmen op welke onderdelen de quickscan dient te worden uitgevoerd.