Mijn Specialismen

Vandaag de dag zoeken veel personen allerlei producten of diensten via zoekmachines zoals Google. Het is dus een gemiste kans wanneer jouw potentiële klanten je website niet kunnen vinden. Ik bied daarom diverse online marketing diensten aan om te zorgen dat je online vindbaar wordt.

Zoekmachine optimalisatie

Onder zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) versta ik: Het optimaliseren van je website om beter vindbaar te worden in de zoekmachines op voor jouw relevante zoekwoorden. Ik heb ruime ervaring en expertise in zoekmachine marketing en zou dit ook graag voor jou inzetten. Bekijk hier verdere uitleg, voordelen en voorbeeldcases die ik heb gedaan.

Websites analyseren & ontwikkelen

Ik heb ruime ervaring in het implementeren en toepassen van Google Analytics en andere tools voor het analyseren van jouw huidige of nieuwe website. De dataverzameling geeft een helder overzicht en geeft vooral inzicht om de juiste keuzes en/of aanpassingen te maken. Uiteindelijk is het doel om meer omzet of leads te genereren en de online conversie op de websites te verhogen. Wil je meer weten over mijn aanpak en opdrachten lees dan verder.

Social media marketing

Social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn verbinden miljoenen mensen met elkaar. Je kunt social media marketing inzetten voor succesvolle interactie en naamsbekendheid. Om hiervan te profiteren, is een goed doordachte social media strategie van belang. In veel gevallen wordt het echter niet of niet goed ingezet. Ik kan je ondersteunen een goed beleid neer te zetten en succesvol te zijn op de diverse sociale kanalen.

Workshops en trainingen

Ik geef complete online marketing workshops en trainingen. De training kan ik geheel op de wensen en eisen van de organisatie of medewerkers afstemmen. Ik bied praktische adviezen en tips om er zelf mee te kunnen starten. De online marketing trainingen kunnen op locatie worden uitgevoerd om direct met uw online uitdagingen aan de slag te gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Google adverteren met AdWords

Het beheren van de Google advertentiecampagnes is niet meer zo eenvoudig. Het gaat om normale advertenties, maar ook om bijvoorbeeld display en remarketing advertenties. Google AdWords biedt echter fantastische mogelijkheden om met kosten per click meer omzet of leads te genereren. Ik help je graag met het opzetten van een succesvolle AdWords campagne. 

Website bouwen

Ik ontwikkel, bouw en onderhoud websites voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu een eenvoudige website wilt laten bouwen of een meer complexe website, ik maak hem graag voor je. Een complete en zoekmachine-vriendelijke website hoeft namelijk niet duur te zijn. Ik maak al een website vanaf € 1000,- Ik ga graag het gesprek aan om een website te bouwen op basis van jouw wensen en eisen. 

Interim marketeer

Voorheen werden de online werkzaamheden vaak door niet online gespecialiseerde communicatie en marketing medewerkers gedaan. Steeds meer bedrijven realiseren zich echter dat online marketing een specialisme is. Het inhuren van een interim online marketeer kan daarvoor de oplossing zijn.
Ik ben al in te huren voor een paar uur per maand. Op basis van jouw wensen en eisen ga ik voor je aan de slag, vanuit huis of op locatie.

Onderstaande een greep uit mijn opdrachtgevers.