Jouw online marketing specialist

Heb je te weinig bezoekers en haal je te weinig omzet uit jouw website? Als online marketing specialist maak ik het voor bedrijven en ondernemers gemakkelijk om nieuwe klanten te trekken via internet. Met een optimaal vindbare website en goede terugverdienende online marketing activiteiten.

Prospect Online is ontstaan uit de behoefte van MKB-ers en ZZP-ers om (beter) gevonden te worden op internet. Vanuit mijn werk als online marketing specialist, hobby en enthousiasme volg ik de online marketing wereld op de voet. Ik ben zelf ook continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en kansen

Als online marketing specialist vind ik het leuk en uitdagend om te ontdekken waar nieuwe online mogelijkheden liggen. Ik ben sterk in het bedenken, neerzetten en uitvoeren van nieuwe (online) marketingideeën en -plannen. De fun haal ik uit het gehele concept, maar voornamelijk uit het resultaat.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen meer rendement te halen uit jouw website en online marketing activiteiten? Neem dan contact met mij op.