Website bouwen

Je wilt een professionele website laten maken? Echter je hebt hier geen paar duizend euro voor over? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak een website die past bij het thema van jouw bedrijf, welke zeer professioneel is en voor een voordelige prijs. Een complete en zoekmachinevriendelijke website hoeft namelijk niet duur te zijn!

Website bouwen

Ik ontwikkel, bouw en onderhoud websites voor zowel bedrijven als particulieren. Of je nu een eenvoudige website wilt laten bouwen of een ingewikkelde website, ik ga graag het traject met je aan. Door gebruik te maken van responsive design, zorg ik ervoor dat je website ook op telefoons en tablets optimaal wordt weergegeven. 

Wil je optimaal resultaat behalen met je website? Met mijn online marketing diensten zorg ik voor relevanter verkeer en meer conversies op jouw website. In combinatie met persoonlijke aandacht en enthousiasme zorg ik voor optimaal resultaat. Onderstaande vind je mijn aanpak en enkele websites die ik heb gemaakt. Schroom niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Mijn website aanpak

1. Analyse huidige website
2. Wensen en doelstellingen vaststellen
3. Bepalen zoektermen (SEO) voor de website
4. Inhoud en menustructuur bepalen
5. Websitedesign afstemmen
6. Google Analytics juist instellen
7. Lancering website
8. Website beheer, optimaliseren
9. Hoe krijg ik relevant verkeer naar de website?
10. Hoe zorg ik voor optimale conversie op de website?

Voorbeelden gebouwde websites

Uiteraard is elke website een project op maat en zal ik daarom graag met je om tafel willen zitten om dit verder naar wens uit te werken. 
Klik onderstaande als u meer wilt weten over mijn mogelijkheden of een gratis online scan door mij wil laten uitvoeren?