Web Analytics & Conversie Optimalisatie

Website Analytics is het dagelijks verzamelen, rapporteren en analyseren van website bezoekersgegevens. Het biedt inzicht in het gedrag van de bezoekers om jouw website (nog) beter op je doelgroep af te stemmen. Google heeft hiervoor zelf een gratis website analyse pakket ontwikkeld: Google Analytics. Aan de hand van deze data ga ik kijken hoe ik een hoger conversie percentage kan behalen.
Web Analytics & Conversie Optimalisatie

Web Analytics is het online instrument om op een goed inzicht te verkrijgen in het gedrag van je websitebezoekers. De statistieken gebruik je om dit verkeer te meten en het gedrag te analyseren. Het verschaft een gefundeerd overzicht en geeft inzicht om de juiste keuzes en/of aanpassingen te maken. Uiteindelijk is het doel om meer omzet of leads te genereren en de online conversie op de websites te verhogen.

Haal je alles uit de website?
Ik heb ruime ervaring in het implementeren en toepassen van Google Analytics. Wil je een passend advies over de mogelijkheden en verbeteringen die ik je kan bieden? Neem dan contact met mij op. Ik ga graag samen met je kijken waar ik de online conversie kan verhogen. Ook als je een nieuwe website wil kan ik dit voor je verzorgen. Vraag me naar de mogelijkheden.

Mijn aanpak

1. Online Quickscan
2. Doelstellingen en websiteroutes vaststellen
3. Analyse websitebezoek, meten huidige resultaten
4. Juiste instellingen (doelen, trechters) in Analytics
5. Actieplan met website verbeteringen
6. Testen, meten, vergelijken
7. Analytics beheer, optimaliseren

Voordelen Web Analytics

BlauwvinkjeJe kunt objectieve informatie verkrijgen over jouw websiteverkeer, het websitegedrag en het commerciële resultaat van de bezoekers.

BlauwvinkjeJe kunt het succes van alle online marketingcampagnes meten.

BlauwvinkjeJe kunt opportuniteiten ontdekken, campagne(s) bijsturen en direct actie ondernemen bij slechte paginascores.

BlauwvinkjeAan de hand van de data kunnen er snel conversie verbeteringen worden bereikt.

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?
Ik voer graag gratis een website scan voor je uit om te kijken waar ik je kan ondersteunen.